WurstAdventure_logobar_test3eli spiser pølse fitjar crop

Jeg gleder meg sinnsykt til å sette tennene i en skikkelig tysk wurst – pølse, fylt med ulike typer kjøtt, krydder, rikelig med fett og ja gudene vet hva annet. Jeg må innrømme at jeg har sluttet å spise norske pølser, jeg synes de er mer fylt av mel enn av kjøtt (jojo jeg kan gå til slakteren, men det gjør jeg ikke). Her er mine egne hjemmelagede, mislykkede pølser;

Pølser egne

En gang prøvde jeg meg på hjemmeproduksjon av pølser. Første og siste gang. Helt fullstendig mislykket!

Nå er jeg klar for de tyske variantene av pølser av alle slag!! Følg meg på mitt WurstAdventure – pølseeventyr så kan også du muligens lære noe nytt om pølser, få innsikt i pølsenes mystikk og i tillegg får du en del pølsevev på kjøpet.

Pølsebilde6

Vi er syv bloggere fra Norge, deriblant meg, som skal reise på pølseeventyr iTyskland. Vi skal krysse landet på langs og på tvers med tog for å sette tennene i det tyskerne har stor pasjon for; WURST. Jeg kjenner kun Bratwurst og Frankfurter fra før, men det skal finnes 1200 ulike typer wurster – pølser i Tyskland.

Har du noen favoritt wurst? La meg i så fall få vite det og deretter kan jeg vurdere om det finnes noe bedre? #smak&behag

Pølsebilde8 ulike pølsetyper

Kart_wurst_oppstart

Disse byene får pølsebloggere på besøk

Du kan lese mer om WurstAdventure og møte de andre bloggerne på;

WurstAdventure

Følg med på #WurstAdventure på Facebook, Instagram og Twitter.

Nordic Travelbloggers; #NordicTB

Vi vil også gå live på Periscope. Brukernavn; NordicTB

No Responses

 1. Ann-Mari

  Her i Danmark er det mange gode pølser, men jeg ga meg selv forbud de siste ukene før denne turen :0)
  Gleder meg til å møte deg!

  Reply
 2. Tore Huseby

  Et artig poeng er at Norge har faktisk det beste pølseskinnet i verden. Årsaken er enkel: Pølsene er så dårlige at uten er prima skinn vil det ikke være mulig å varmebehandle pølsene. Det er alt melet som sveller inni pølsa som er synderen. Når det er sagt så er norsk pølse ofte grei på smak, men nokså verdiløs som næring. Tysk bratwurst med over 90 % kjøtt derimot, DET er mat det!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.