Jeg er ikke glad i sånne hellige dager, men 17 mai er vel ikke en sånn hellig dag heller. Det er jo grunnlovsdagen vår og har ingenting med religion å gjøre, så det er sagt. MEN jeg pleier ofte å reise bort på 17 mai etter at jeg sluttet å gå i barnetoget med bunad så stiv og trang at jeg nesten kastet opp. Enten var ullstakken for varm eller den var for kald eller som sist 17 mai, sinnsyk trang!  (har jeg virkelig fått på meg noen kilo siden konfirmasjonen??)

IMG_5671

Hm….. merkelig….. kan synes noe trangt med alt som skal inni!

Denne nasjonaldagen skal feires i vannrett positur akkurat her på denne benken i denne spa avdelingen på dette Spa hotellet: Hotel Adriana 

Kroatia Spa hotell Adriana

Om jeg gleder meg? JAAAA! Jeg er egentlig ikke sånn spa menneske (hva nå det er) men jeg kjenner at jeg akkurat nå er i stand til å nyte det. Jeg er i hvert fall veldig spent på om jeg klarer å komme ned på sånn spapuls nivå (betydelig lavere enn hyperaktiv)

Om du lurer hvor dette badekaret befinner seg så er det i fantastiske Kroatia, på den kroatiske rivieraen, nærmer bestemt i byen hvor kjendisfaktoren er skyhøy; HVAR.

HVAR .jpg

Før jeg legger meg i vannrett posisjon skal jeg på Vintur hvor vi skal smake kroatisk vin som jeg kjenner godt fra mitt forrige opphold i Kroatia. Den hvite og den musserende er spesiell god. Jeg gleder meg også til et nytt møte med den gode maten, den gode service og den gode olivenoljen i dette vennlige landet.

VIN

Jeg skal også på sightseeing i gamlebyen på Hvar. Jeg går i fotsporene til Demi Moore, Bill Gates, Georgio Armani, Ellen de Generes, Tom Cruise og Beyonce, for å nevne noen.

Også denne gangen skal jeg reise sammen med min kjære bloggkollega May Liss Vangol fra Malivas verden. Vi to bruker #theblondies

IMG_5995

Fra forrige Kroatia opphold som må sies å ha vært svært vellykket

Om kvelden blir det middag på KOD Kapetena som ligger på denne promenaden i gamlebyen;

KOD Kapetena

Så da er jeg begynt å pakke så vidt. Jeg finner lite, eller ingenting ,da hele min leilighet flyter over fordi jeg rehabiliterer for tiden. Sommerklær har ikke hatt prio, så de ligger nederst og borterst av alt, innenfor koppeservice og gamle antikviteter. Gitt om jeg gleder meg til å ligge vannrett og ta imot det jeg får både av kroppslig velvære, mat og drikke (forhåpentligvis i sittende stilling). Til alle dere her hjemme; Jeg ønsker dere en feiende flott 17 mai med is, brus, ballonger, smell så trommehinnen vibrerer, flagg i øst og vest, hot dogs og rømmegrøt!! Hvilke planer har du på 17 mai? Følg meg på reisen, som varer en hel uke, både her på bloggen, på Facebook, på Instagram (eliadventurer) og på Twitter (@peppereli).

HURRA FOR 17 MAI! 

Version 2

 

Bloggreisen gjennomføres i samarbeid med Kroatiska Turistrådet hvor du kan lese mer om favorittlandet til nordmenn i sommer – KROATIA! 🙂

 

No Responses

 1. maygunn hommen

  Skal deg september???Koool deg ???

  Sendt fra min iPhone

  Reply
 2. Maliva

  Se der røpet du hvor vi skulle feire 17-mai …..hahaha. Åh som jeg gleder meg til å utforske nye steder i vakre Kroatia….og det sammen med deg igjen, Juhuuuu…sees om noen timer min venn;o)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.