Du har selvsagt hørt om Flashpacking eller Backpacking, men har du hørt om Poshpacking? Det sies å være den nye trenden for folk som er lei av den noe lave standarden ved å reise backpack. Poshpack defineres som backpack, men som mer posh, altså noe høyere standard. Poshpackere er folk som søker et mer unikt og autentisk miljø. Det er et sosialt konsept hvor du møter nye mennesker, får nye erfaringer og har historier å fortelle.

Et poshback hotel/hostel er opptatt av stil, design og er gjennomført estetisk. Det handler om å være et sted som føles inspirerende. Det kan være et hotell full av historikk, god arkitektur, moderne design eller merkelige detaljer. Hotellene er ofte lokalisert sentralt.

Poshpack Marokko

ESSAOUIRA HOSTEL i Marocco

Casa Gracia, Barcelona

Casa Gracia, Barcelona

One80hostels, Berlin

One80hostels, Berlin

Mosaic House, Praha

Mosaic House, Praha

Poshback hotellene tilbyr ofte eksklusiv plass, enten i form av private kabiner eller private rom, blandet med offfentlig rom og fellesarealer. Dette er ideen rundt “å være alene sammen”. Det handler om å mingle med nye bekjente samtidig som du har din egne private plass.

The pod Hotel, New York

The pod Hotel, New York

Det vi mennesker har for vane å huske etter en reise er ofte de vi traff på vår vei. Ved poshpacking har du stor mulighet til å treffe både lokale og andre reisefeller med interesse nettopp for eksempelvis unike opplevelser, arkitektur eller andre spesialinteresser.

Clink Hostel, London

Clink Hostel, London

Det er ofte svært sosialt å poshpacke. I tillegg er det billig. Noen ganger har stedet både svømmebasseng og kinosal. Å bo på et poshtel er noe annet enn å bo på gamle, nedslitte backpacksteder. Er du lei av dårlig komfort finner du mer luksus på et poshstel, uten at det blir kvalmende og uten at du må betale skjorta av deg. Et poshtel har mer til felles med et vandrerhjem enn med et luksushotell, men du kan finne gode servicetilbud som spa, sauna og dampbad.

Aktuelle linker:

www.theposhpacker.com

https://www.facebook.com/poshpackerfamily?ref=ts&fref=ts

http://www.cocomama.nl/

http://slo-hostel.com/the-hostel/

http://www.saas-fee.ch/en/wellnesshostel-saasfee-news

http://www.hlemmursquare.com/hostel/

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.