Ja, så var jeg kommet halvveis ut i sendingen av de fire episodene på TV serien. Dere seere har gitt meg noen fantastiske tilbakemeldinger! Her er noen; (bare et lite utvalg)

Du stråler som en sol og du er en positiv inspirasjons-sprøyte til oss alle som følger deg på din fantastiske opplevelses-rike tur

Dette blir jo rene trilleren, både angående alle spennende opplevelser underveis og om det blir noe bryllup. Vi får se et helt annet Africa enn det vi er vant til å få se, spennende. Jeg ønsker deg god tur videre og gleder meg til neste søndag. Har satt programmet på “opptak” så jeg ikke risikerer å miste det.

Nok en episode som var utrolig kjekk å se på 🙂 du e jammen tøff! Nesten synd hvis det bare er to episoder igjen…… 🙂

For en fantastisk serie ( kan nesten ikke vente til neste episode! ) , og ikke minst ; for en fantastisk dame! Et mega stort forbilde Måtte du møte hell og lykke på din vei, og la det komme mange flere episoder! 

Ser på Dit peppern gror nå, du må være det tøffeste kvinnfolket på guds jord! 🙂 Jeg er mektig imponert.

Med disse fantastiske ordene henger jeg med videre. Jeg har igrunnen aldri før måtte forholde meg til seertall og mediedekning, men nå blir det veldig mye fokus på dette. Når Tone D og Aksel et eller annet, finner på å gjøre det slutt går det ut over hele medie Norge, på samme måte som sidespranget til presidenten i USA påvirket hele verdensøkonomien!! denne delen av medienorge kunne jeg godt vært foruten. Å måtte være en del av dette, mer eller mindre frivillig, gjør meg forbannet av en eller annen grunn. Det er DA jeg må lese hva dere seere har skrevet og meldt meg! det er DA jeg må drite i seertall og hva pressen driver med, men konse på det viktige; dere seere. Uten at dere bryr dere, vil jeg aldri kunne holde ut dette kjøret.

Se og Hør TV program

I går hadde jeg en fantastisk fin opplevelse med en helt ung journaliststudent, Thomas, som skulle gjøre et portrettintervju med meg for gatemagasinet Megafon. Den siste tiden har jeg hatt intervjuer med erfarne, flinke journalister fra både Hjemmet og Se og Hør, men her kommer den unge gutten og virkelig imponerer meg! Han har forberedt seg svært godt i møte med meg, en erfaren journalist og nå programleder, men også sååååå myyyyyye mer. Han vil høre om helt andre ting enn masaibryllup og kjærlighet. Han er interessert i Hvem jeg er. Det ble en fin stund, hvor jeg virkelig fikk tenkt meg om. Vi tok oss god tid til å reflektere og han kom med spørsmål jeg ikke før har fått. Slike journalister vil jeg ha! Som er genuint interessert og som har forberedt seg godt! Lykke til videre Thomas. Fortsett slik!

megafon

Både jeg, produsenten Novemberfilm og TV2 er fornøyd med seertallene. Vi har ingen grunn til ikke å være fornøyd. Med over 170 000 seere og i konkurranse med VM studio og Dagsrevyen er vi veldig happy. Dette på tross av ingen interesse fra riksavisene. Hva dette skyldes kan jeg bare spekulere i. At serien omhandler Afrika, kontinentet ingen er interessert i, kan være en årsak. Mange journalister omtaler Afrika som et land! Afrika er 54 land med helt ulik kultur og tusenvis av ulike språk.

kart

De høye seertallene er også unikt med tanke på at jeg er et fullstendig ukjent TVtryne! Takk til dere seere som har både “trykket meg til deres bryst” og i tillegg trykket på fjernkontrollen hver søndag!!! Fortsett med det og faren er stor for at jeg igjen dukker opp på et TV nær deg!!!!! GOD HELG OG GOD TV SØNDAG!!!

hjerte

No Responses

 1. Tanketrollet

  Heisann hoppsan 🙂 Jeg har enda ikke fått anledning til å se programmet ditt, men uansett så kjenner jeg at jeg vil heie på deg 🙂 Din beskrivelse av ditt møte med den unge journalisten understreker at det viktigste – egentlig- er å møte mennesker som vil vite HVEM vi er istedet for eller til tross for det vi GJØR . Jeg skal spore nett-tv å se om du finnes der 🙂 Jeg har sett klipp, og du fremsto veldig inspirerende – og JEG søker inspirasjon 🙂 HA en deilig dag !

  Reply
  • Dit Peppern Gror

   Hallaien!!! tusen takk for slik en super tilbakemelding. Du finner programmet på SUmor, ellers ingen andre steder på nett dessverre. Program 2 går i reprise i morgen kl. 15.30, mens episode 3 går om kvelden kl. 19. Kanskje du får meg deg noen av de….. Jeg håper jeg kunne være til inspirasjon for deg og andre….. lykke til. vi holder kontakten 🙂

   Reply
 2. cecilie

  heia på deg eli digger ditt på gangsmot du er og bli en sikkelig rype med bein i nasen

  Reply
 3. Marianne Strand Larsen

  Hei Eli ;o) Super kjekt å treffe deg etter gammelt rett før du skulle på opptak så engasjert og alt du fortalte… ;o) Jammen, har jeg ventet lenge på serien ;o) At du tør, er helt imponert, DU er bare helt unik og med bein i nesen ;O) Håper vi sees igjen!! Stoor klem fra Marianne

  Reply
  • Dit Peppern Gror

   Hei på deg og takk for kommentar! 🙂 ja det ble vilt dette…. hehe! og jeg har fått så mange flotte tilbakemeldinger at jeg igrunnen bare kan lene meg tilbake og leve på det… 🙂 stor klem tilbake til deg

   Reply
 4. aksel

  Mangelen på interesse fra media kan jo være at programmet har en sterk eim av sexturisme. Hvor godt hadde forholdet ditt med Kaika motstått litt oppsøkende journalistikk? Du innrømmer det jo nesten når du snakker om vennene hans og deres hvite kjærester. Og når du leter etter han blant strandguttene (som alle vet er prostituerte) og finner han med en annen dame, er det jo åpenbart hva det dreier seg om. Hadde du lagd en ærlig serie om hvorfor du kjøper sex, ville det vært en sak å merke seg. Men ditt glansbilde er bare patetisk.

  Reply
  • Dit Peppern Gror

   Vårt forhold skulle stått seg godt opp mot oppsøkende journalistikk! velkomme skal den være den som ønsker å grave! Når du “beskylder” meg for å være sexturist så er nok det litt skivebom. Var det sex jeg var ute etter har jeg plenty nok av tilbud her hjemme så hvorfor skulle jeg dra dit for å få sex!!! waste of time and money!!!! Og alle de av mine venner som har funnet seg en afrikaner er vel også da sexturister!!! hjelpe meg vel. Her oser det av fordommer! Jeg et glansbilde? Da klarer du veldig lite å catche hvem jeg er! men takk for komplimentet!!! jeg glanser videre….. og du får holde på med det du er best på; fordommer!!! Ha en strålende dag 🙂

   Reply
   • Aksel

    Traff jeg et ømt punkt, siden du fant det nødvendig å slette? Da synes jeg du skal slette alt. Mer redelig det, enn å la ditt svar stå ubesvart.

 5. Dit Peppern Gror

  Jeg kan dessverre ikke bruke mer energi på dette! uansett hva jeg sier, vil du snu og vende på det,….. du har allerede bestemt deg og det er synd at mennesker er så lite fleksible! lykke til videre med dine meninger! håper du finner noen andre å bruke energien din på!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.